#Law & Order
Target:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κο. ΤΣΙΠΡΑ
Region:
Greece

Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου να απομακρύνει το Α.Τ Γραβιάς αφήνοντας έτσι ακάλυπτη και απροστάτευτη μια τεράστια σε έκταση περιοχη, πυκνοκατοικημένη, εμπνέοντας επίδοξους εραστές της εγκληματικότητας να δράσουν ανεξέλεγκτα. Σαν αποτέλεσμα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κλοπές,διαρρήξεις κλπ. Όλοι μας γνωρίζουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Αστυνομικού Τμήματος..Παρακαλούμε να υπογράψετε την αίτηση διαμαρτυρίας για την αναθεώρηση της απόφασης.Όσες περισσότερες υπογραφές συγκεντρωθούν, τόσο δυνατότερη θα είναι και η φωνή μας στα αυτιά των ιθυνόντων.

Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου να απομακρύνει το Α.Τ Γραβιάς αφήνοντας έτσι ακάλυπτη και απροστάτευτη μια τεράστια σε έκταση περιοχη, πυκνοκατοικημένη, εμπνέοντας επίδοξους εραστές της εγκληματικότητας να δράσουν ανεξέλεγκτα.Σαν αποτέλεσμα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κλοπές,διαρρήξεις κλπ. Όλοι μας γνωρίζουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Αστυνομικού Τμήματος.. Παρακαλούμε να υπογράψετε την αίτηση διαμαρτυρίας για την αναθεώρηση της απόφασης.Όσες περισσότερες υπογραφές συγκεντρωθούν, τόσο δυνατότερη θα είναι και η φωνή μας στα αυτιά των ιθυνόντων.

GoPetition respects your privacy.

The Απομάκρυνση Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς petition to ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κο. ΤΣΙΠΡΑ was written by DINA PANAGIOTOU and is in the category Law & Order at GoPetition.