#Sports
Target:
ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Region:
Greece
Website:
www.facebook.com

Ο Νικ Καλάθης δεν μπορεί να αγωνίζεται ως ΑΡΧΗΓΟΣ σε μια απ'τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης... Καλούμε την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της.

Κύριε Πρόεδρε,
το ευρωπαϊκό μπάσκετ εξελίσσεται συνεχώς κι οι απαιτήσεις πληθαίνουν. Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα στηρίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της στη θέση 1. Ένα σύγχρονο PG οφείλει να μπορεί να κρατάει τη μπάλα, να αμύνεται, να οργανώνει το παιχνίδι και φυσικά να σκοράρει - πλέον και περιφερειακά-. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί εδώ και χρόνια στο ρόστερ του-και μάλιστα έναντι αδράς αμοιβής- τον Νικ Καλάθη, ένα πολλά υποσχόμενο κάποτε μπασκετμπολίστα που όμως σήμερα δε δικαιώνει με τίποτα ούτε το μισθό του,ούτε τη βασική του θέση στην ομάδα , πόσω μάλλον την παραλαβή την αρχηγίας από τον τεράστιο Διαμαντίδη!!!
Παρακαλούμε την ΚΑΕ να ακούσει τα τόσα παράπονα των φιλάθλων, να τα επεξεργαστεί και να καταλήξει σύντομα σε αποφάσεις τέτοιες που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό μας τη δεμένη κι ανίκητη ΟΜΑΔΑ που τόσα χρόνια ξέρουμε.

GoPetition respects your privacy.

The Απαιτούμε να απομακρυνθεί ο Καλάθης απ'τον Παναθηναϊκό petition to ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ was written by Aimilios Tzoukis and is in the category Sports at GoPetition.