#Education
Target:
Συμβούλιο Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Λάρισας
Region:
Greece

Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας, όντας δυσαρεστημένοι από τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων, του διδάσκοντα κ. Καρέτσου Γεωργίου αποφασίσαμε να λάβουμε τα νόμιμα μέτρα για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας. Ο κ. Καρέτσος αν και εξαίρετος επιστήμων, δυστυχώς στον τρόπο διδασκαλίας δεν είναι επαρκής. Στο μάθημα δεν εξηγεί αυτά που πρέπει και αφήνει τους φοιτητές να κάνουν τις ασκήσεις μόνοι τους χωρίς καμία απολύτως οδηγία(θυμίζουμε ότι είμαστε φοιτητές-μαθητές και όχι ερευνητές). Επίσης στο κομμάτι του εργαστηρίου η εξέταση δεν έχει καμία σχέση με αυτά που "διδαχθήκανε" κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, κι ως αποτέλεσμα χρωστάνε το μάθημα 600+ άτομα, μέσα στους οποίους υπάρχουν φοιτητές που περιμένουν αυτό το μάθημα εδώ και χρόνια για να αποκτήσουν το πτυχίο τους. Ζητούμε λοιπόν οι φοιτητές να γίνεται σωστά το μάθημα και να εξεταζόμαστε πάνω σε πράγματα που όντος έχουν διδαχθεί, τα θέματα των εξετάσεων να είναι βατά, και να βοηθηθούν τα άτομα που άπειρες φορές έχουν αδικηθεί στη βαθμολογία τους στο παρελθόν ώστε να αποκτήσουν το πτυχίο τους.

Ζητάμε από το Συμβούλιο του Τμήματος να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ικανοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματά μας. Εάν όχι θα καταφύγουμε με τις παρούσες υπογραφές στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες για την αξιολόγηση του κ. Καρέτσου από το Υπουργείο.

GoPetition respects your privacy.

The ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΕΤΣΟΥ petition to Συμβούλιο Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Λάρισας was written by Students of IT department of TEILAR and is in the category Education at GoPetition.