#Health
Target:
Прем'єр-міністр України Азаров М.Я.
Region:
Ukraine

У травні цього року Всесвітня організація охорони здоров’я схвалила глобальну стратегію боротьби зі зловживанням алкоголем. Зокрема, рекомендувала обмежити рекламу алкоголю, особливо націлену на молодь, та скоротити час роботи питних закладів і магазинів, в яких продається спиртне.

Сприятливе оподаткування роздрібних продавців пива збереже нинішній стан справ в Україні, коли цей алкогольний напій продається повсюди - біля дитячих майданчиків, шкіл, у парках, інших місцях відпочинку.

Для усіх інших продавців підакцизних товарів, у тому числі вроздріб, проект Податкового кодексу пропонує оподаткування на загальних підставах, що є логічним та зрозумілим кроком.

Пропонуємо вилучити “(крім діяльності фізичних осіб, пов’язаної з роздрібним продажем пива)” пп. ”н” п. 1 ч.2.2 ст.2 розділу XIV “Спеціальні податкові режими”.

Ухвалення цієї норми є неприпустимим для країни, чия учнівська молодь лідирує в останньому загальноєвропейському опитуванні про обсяги споживання алкоголю.

Вважаємо необхідним розповсюдити звичайне оподаткування і на продавців пива. Це не той вид бізнесу, який потребує підтримки від держави.

GoPetition respects your privacy.

The Ні податковим пільгам для продавців пива petition to Прем'єр-міністр України Азаров М.Я. was written by Mikhail and is in the category Health at GoPetition.