#Science & Technology
Target:
Ελληνική Κυβέρνηση
Region:
Greece

Πορεία προς την Βουλή, όπου σκοπεύουν να παραμείνουν έως την Τετάρτη, οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις εμπορευματικές μεταφορές, πραγματοποιούν περισσότεροι από 3.000 ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, διά μέσω της οδού Σταδίου, υπό την επιτήρηση τεσσάρων εισαγγελικών λειτουργών.

Αυτήν την ώρα οι μεταφορείς έχουν φτάσει στην Πλατεία Συντάγματος. Όλοι οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί.

Οι αυτοκινητιστές σκοπεύουν να επιδώσουν ψήφισμα στον αρμόδιο υπουργό Δ.Ρέππα, σύμφωνα με το οποίο ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου, που προβλέπει την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Στην κεφαλή της πορείας δεν βρίσκεται το γερανοφόρο όχημα το οποίο επιθυμούσαν να μπει για συμβολικούς λόγους οι μεταφορείς, αν και το αίτημα είχε γίνει έγινε δεκτό από τις Αρχές.

Νωρίτερα, οι αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας τους, στην οδό Πειραιώς, όπου η Τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

The Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι μεταφορείς petition to Ελληνική Κυβέρνηση was written by Anonymous and is in the category Science & Technology at GoPetition.