#Politics
Target:
TO THE PRIME MINISTER
Region:
Greece

ΔΝΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΜΙΖΕΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Μετά λύπης μου σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή την οποία συνυπογράφουν αρκετοί πολίτες ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ από την πολιτική και τους πολιτικούς του τόπου μας.
Είμαστε απλοί εργαζόμενοι, οικογενειάρχες που μοχθούμε καθημερινά όχι για να πλουτίσουμε αλλά απλά για να περάσουμε το μήνα. Είμαστε εμείς που χρόνια τώρα σας εμπιστευόμαστε για να οδηγήσετε το καράβι της χώρας μας σε τόπους ευημερίας και ανάπτυξης, σε τόπους όπου επικρατεί το δίκαιο και η αναγνώριση των κόπων μας.
Και σας ρωτώ:
Ποιο είναι το αντάλλαγμα της εμπιστοσύνης που σας δείξαμε;;;;;;;
Να οδηγήσετε τη χώρα σε ξέρα με δυσμενείς και καταστροφικές συνέπειες για το πλήρωμα αλλά όχι για τον καπετάνιο και τους ομοίους του! Εσάς, λυπάμαι που το λέω και αυτό είναι που αγανακτεί το λαό, δεν θα σας επηρεάσουν τα νέα καταστροφικά μέτρα. Τόσα χρόνια φροντίσατε να πλουτίσετε και να ευημερήσετε σε βάρος μας , σε βάρος των παιδιών μας.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
Κανείς δεν σας ψήφισε για να μας οδηγήσετε στη φτώχεια και την απελπισία!
Κανείς δεν σας ψήφισε για να ζούμε στα όρια εξαθλίωσης!
Κανείς δεν σας ψήφισε για να μας πάρουν τα σπίτια μας, που με τόσο κόπο αγοράσαμε, οι τράπεζες!
Πήρατε εντολή από το λαό για ανάπτυξη και ευημερία κ.Πρωθυπουργέ! Το έχετε καταλάβει εσείς και οι αυλικοί σας;;;;;;;;
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς έχετε πράξει. Όταν θα το καταλάβετε θα είναι αργά γιατί απλά δεν θα υπάρχει λαός να κυβερνήσετε.
Η εξαθλίωση θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της ελληνικής επικράτειας και εσείς οι ΟΛΙΓΟΙ θα επιβιώσετε χωρίς τύψεις και ενοχές για τα όσα δεινά έχετε πράξει.
Νομίζετε ότι η εκάστοτε Κυβέρνηση μπορεί να ¨παίζει¨ με τις ζωές μας;;;
Είναι δυνατόν να αλλάζουν άρδην και απερίσκεπτα, γιατί περί απερισκεψίας πρόκειται και επιπολαιότητας για ψηφοθηρικούς λόγους, καταστάσεις και νόμοι γιατί έτσι θέλετε;
Αλλάζει η Παιδεία, αλλάζει το Ασφαλιστικό, αλλάζει η εργασία. Τι νομίζετε ότι κάνετε; Με τις συνεχείς τροποποιήσεις νόμων και με τα νέα νομοσχέδια που προωθείτε δεν καταλαβαίνετε ότι μας πηγαίνετε όλους πίσω;
Αποφασίσατε μαζικές περικοπές μισθών και επιδομάτων δίχως μελέτη και προγραμματισμό. Αντί να κόψετε τα υψηλά επιδόματα ή ακόμη και να τα καταργήσετε σε υψηλόβαθμα στελέχη δημοσίων υπηρεσιών που έχουν κυριολεκτικά ¨ρημάξει¨ τα χρήματα του λαού, αποφασίζετε να περικόψετε από τον φτωχό βιοπαλαιστή και συνταξιούχο οδηγώντας τον σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!
Η Υπουργός Παιδείας προωθεί νομοσχέδιο λέει με γνώμονα το συμφέρον και το καλό του μαθητή! Το συμφέρον και το καλό των χιλιάδων εκπαιδευτικών ωρομίσθιων και αναπληρωτών το σκέφτηκε;;; Έχετε αναλογιστεί πόσες οικογένειες εκπαιδευτικών θα μείνουν στο δρόμο; Και ποιοι είστε εσείς που μία ωραία Κυριακή αποφασίσατε ότι τόσα χρόνια προϋπηρεσίας και διδασκαλίας πάνε υπέρ Πίστεως;;;

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές είναι αυτοί που τόσα χρόνια ζουν μακριά από τις οικογένειές τους με ψίχουλα και εξευτελιστικούς μισθούς και διδάσκουν τα παιδιά μας, πιστοί στον όρκο που έδωσαν.
Είναι αυτοί που ονειρεύτηκαν μία καλύτερη ζωή αλλά το όνειρο όπως τελικά αποδείχθηκε ήταν ΑΠΑΤΗΛΟ!
Εσείς που σπουδάσατε στη Σουηδία και διακηρύττατε την εφαρμογή του Φιλανδικού μοντέλου στην παιδεία, νομίζετε ότι με 30 παιδιά στην τάξη θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Απατάσθε κ.Πρωθυπουργέ και απατάσθε οικτρά.
Στον τομέα της υγείας αυξάνονται οι εισφορές και ταυτόχρονα τόσες κρατήσεις επί τόσα χρόνια από τους μισθούς μας πάνε χαμένες και το μόνο που εύχεσαι είναι να μην αρρωστήσεις και χρειαστεί να πας σε δημόσιο νοσοκομείο!
Επίσης μέσα από το πρόγραμμα «Καλλικράτης» καταργείτε τις συμβάσεις έργου δίχως να αναλογιστείτε το κόστος. Συμβάσεις που εσείς για πελατειακούς λόγους δημιουργήσατε! Πετάτε στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους που τόσα χρόνια κάλυπταν θέσεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, εργαζόμενους που και αυτοί με ψίχουλα συντελούσαν στη ομαλή λειτουργία του κράτους. Πώς θα ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους; Ή μήπως κακώς έπραξαν που δημιούργησαν οικογένεια; Πώς θα βρουν νέα δουλειά μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία θα καταρρακώσουν τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα;

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Αυτά είναι μερικά από τα χιλιάδες ερωτήματα και προβλήματα που ταλανίζουν το λαό. Επιτέλους ας αποδοθεί δικαιοσύνη σ΄αυτόν τον τόπο. Να δικαστούν και να μπουν φυλακή αυτοί που κατασπάραξαν τα χρήματά μας!
Αυτοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση Βατοπεδίου, Siemens, Χρηματιστηρίου, προμηθειών οπλικών συστημάτων και λοιπών εξοπλισμών, παραδικαστικού.
Αυτοί που έχτισαν βίλες και ζουν πλουσιοπάροχα σε βάρος του κατακαημένου λαού.
Να δημεύσετε τις περιουσίες τους για να ξεχρεώσετε το δημόσιο χρέος και να μην περικόπτετε βασικούς μισθούς.
Να πάψουν οι πελατειακές σχέσεις που εσείς οι πολιτικοί δημιουργήσατε.
Να αρθεί η βουλευτική ασυλία και να καθήσουν στο εδώλιο οι απατεώνες και οι κλέφτες και αφήστε κατά μέρος τις ¨δήθεν¨ εξεταστικές επιτροπές!
Τα αδικήματα δεν είναι μόνο πολιτικά είναι κατά κύριο λόγο ΠΟΙΝΙΚΑ!

Εν αναμονή της απαντήσεώς σας.

ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

GoPetition respects your privacy.

The ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ petition to TO THE PRIME MINISTER was written by dim and is in the category Politics at GoPetition.