#City & Town Planning
Target:
Υπουργείο Εσωτερικών, Βουλευτές , Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πιερίας
Region:
Greece

Η «Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ» διακινεί το κείμενο που ακολουθεί και συγκεντρώνει υπογραφές, τις οποίες θα δημοσιοποιήσει στην Ελληνική Κυβέρνηση, το Υπουργείο Εσωτερικών , τη Βουλή των Ελλήνων , τους Βουλευτές Πιερίας και την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πιερίας. Αντικείμενο του κειμένου η ένταξη των τριών δήμων Ελαφίνας, Πέτρας και Πιερίων νομού Πιερίας στον νέο διευρυμένο δήμο Κατερίνης που θα προκύψει μετά την υλοποίηση του σχεδίου "Καλλικράτης"

Με κύριο γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας , του Δήμου Πιερίων αλλά και των όμορων δήμων Ελαφίνας και Πέτρας προχωράμε στην συγκέντρωση ψηφιακών υπογραφών για την ένταξη των παραπάνω δήμων στον νέο διευρυμένο δήμο Κατερίνης όπως αυτός θα προκύψει με την υλοποίηση του σχεδίου "Καλλικράτης".

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι η μοναδική λύση η οποία θα διασφαλίσει την επιβίωση των οικισμών των τριών δήμων και θα δώσει ώθηση και ανάπτυξη στην περιοχή.

Όποιαδήποτε άλλη λύση απλά θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής μας .

Οι προτάσεις που έχουν ακουστεί για ένταξη των εν λόγω δήμων σε ένα ορεινό δήμο με έδρα των Κολινδρό αν προκριθούν θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της περιοχής μας.

Η μοναδική λύση που πληρεί τα κοινωνικο-οικονομικά , αναπτυξιακά, χωροταξικά, γεωγραφικά (όπως έκταση και μορφολογία, το σχήμα, η προσβασιμότητα, τα δίκτυα υποδομών) αλλά και τα υπόλοιπα κριτήρια όπως αυτά αφέρονται στο σχέδιο "Καλλικράτης" είναι η ένταξη των τριών δήμων στο δήμο Κατερίνης.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους όσους προτάσουν το συμφέρον του τόπου και συμφωνούν με το εν λόγω κείμενο, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων να υπογράψουν για το μέλλον και την επιβίωση του τόπου μας.

GoPetition respects your privacy.

The Ένταξη των δήμων Ελαφίνας, Πέτρας και Πιερίων στην Κατερίνη petition to Υπουργείο Εσωτερικών, Βουλευτές , Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πιερίας was written by Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Πιερίων and is in the category City & Town Planning at GoPetition.