#City & Town Planning
Target:
Κάθε αρμόδιο για το Δημ. Γυμναστήριο Ιλισίων
Region:
Greece
Website:
www.ilisiakosvolley.com

25.10.2009 : Αγώνας Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών Ηλυσιακός - ΑΕΚ. Καιρός βροχερός. Γήπεδο λίμνη. Γήπεδο όχι απλά ακατάλληλο, αλλά επικίνδυνο. Κουβάδες παντού για να μαζεύουν τα νερά από το ταβάνι που έτρεχε σε πολλά σημεία. Πολύς κόσμος που έρχεται να δει το παιχνίδι βλέπει κάτι το ασυνήθιστο για γήπεδο ομάδων εθνικών κατηγοριών, γελάει και αναρωτιέται:
Εδώ θα γίνουν παιχνίδια Μπάσκετ στην Α1 και βόλεϊ Α2; Μα το γήπεδο είναι στα κακά του χάλια. Λείπουν ένα σωρό πράγματα ακόμη.
Μα καλά πρώτα έφτιαξαν το δάπεδο και μετά θα φτιάξουν τη στέγη;
Γιατί δεν εμφανίστηκε κανείς υπεύθυνος του γηπέδου;
Άφαντοι όλοι οι υπεύθυνοι από το γήπεδο.

------------------------------------------------------------

Δήμαρχε τι θα γίνει με τη στέγη αν θα βρέξει; Απάντηση: 'Αφήστε πρώτα να βρέξει για να δούμε που υπάρχουν τρύπες και θα τις κλείσουμε".
Δήμαρχε πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο; Απάντηση: "Στις 17 Σεπτέμβρη το γήπεδο θα παραδοθεί. Οι εργασίες που γίνονται ανέρχονται σε 150.000 ευρώ". (απάντηση στις 7 Σεπτέμβρη κατά τη Γ.Σ. του Ηλυσιακού στο κλειστό).

Χρόνια ολόκληρα η στέγη του κλειστού γυμναστηρίου έχει πρόβλημα με τις βροχές. Βαρεθήκαμε τις βαρύγδουπες υποσχέσεις.

Απαιτούμε τέλος στη κοροϊδία και άμεση στεγάνωση της στέγης, γιατί στο τέλος θα "πάρετε στο χέρι" φουσκωμένο και το φρεσκογυαλισμένο παρκέ !!!

GoPetition respects your privacy.

The Διαμαρτυρία για τα χάλια του Δημ. Γυμναστηρίου Ιλισίων petition to Κάθε αρμόδιο για το Δημ. Γυμναστήριο Ιλισίων was written by ΑΟ Ηλυσιακός Βόλεϊ γυναικών and is in the category City & Town Planning at GoPetition.