#Students' Rights
Target:
študentje
Region:
Slovenia
Website:
www.fm-kp.si

ZADOST !

Skupina študentov, ki je v zadnjem obdobju študirala ali pa še študira na Fakulteti za management, pozorno spremlja dogajanja na Univerzi na Primorskem in po vsem, kar smo lahko prebrali ali slišali v medijih sklepamo, da dogajanja nimajo resnih in utemeljenih osnov. Vse bolj se zdi vse skupaj kot farsa in manipulacija.

Pozivamo vse kolegice in kolege, da se opredelijo do naslednjega sklepa:

»Ne razumemo stališč študentskega sveta, da ne upošteva mnenja Ministrstva za visoko šolstvo znanost in tehnologijo, računskega sodišča in drugih pridobljenih pravnih mnenj, ki so v prid Fakulteti za management in Univerzi na Primorskem in s tem ne nazadnje tudi nam študentom, ki svoje obveznosti korektno opravljamo.

Če sum o nepravilnostih zares obstaja, naj se le- to dokaže po pravni poti (dokaže)!

Če pa študentski svet deluje v rokah interesa, ki ne zagotavlja delovanja na akademski ravni, kot jo od svojih kolegov zahtevamo, potem podpiramo prizadevanje vodstva in rektorja, da se zapleti rešujejo po akademski poti brez nepotrebnega vznemirjanja javnosti.

Glede na dosedanje dogodke se distanciramo od delovanja študentskega sveta, še zlasti, ker na podlagi lastnih izkušenj presojamo delovanje FM in večino očitkov zavračamo. Še posebej pa ne dovolimo blatenja dobrega imena Univerze na Primorskem in Fakultete za management!«

Svoje stališče lahko vsak izrazi s podpisom tega dokumenta ali na elektronski predal info@fm-kp.si.

GoPetition respects your privacy.

The Podpora dekanu UP Fakultete za management dr. Egonu Žižmondu petition to študentje was written by Metka Zavrl and is in the category Students' Rights at GoPetition.