#Human Rights
Target:
Ισραηλινές Αρχές
Region:
Greece
Website:
www.freegaza.org

Το υπό ελληνική σημαία πλοίο "Αρίων" μέσω της οργάνωσης "Ελευθερώστε τη Γάζα", θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Λάρνακας (Κύπρος) με προορισμό το λιμάνι της Γάζας (Παλαιστίνη) μεταφέροντας ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Βοηθήστε να πιέσουμε να φτάσει ασφαλές στην Γάζα!

  • Αν θέλετε, μπορείτε να στείλετε το κείμενο με ένα email στην Ισραηλινή Πρεσβεία στην Ελλάδα, στο email info@athens.mfa.gov.il για να είμαστε σίγουροι οτι θα ενημερωθούν για το αίτημά μας.

  • Προωθήστε την συλλογή υπογραφών για να μεγαλώσει η πίεση! Επικοινωνήστε αυτήν την σελίδα σε όσους πιστεύετε οτι μπορεί να ενδιαφέρονται!

  • Αν αποφασίσετε να βοηθήσετε με την συμμετοχή σας, μην παραλείψετε να προσθέσετε τον δικτυακό σας τόπο (blog, λογαριασμό στο twitter ή οποιοδήποτε άλλο url), για να σας διαβάσουν οι υπόλοιποι επισκέπτες δεν εμφανίζεται προς το παρόν, θα ενημερώσουμε την GoPetition για το αν είναι εφικτό

  • Το υπό ελληνική σημαία πλοίο "Αρίων" μέσω της οργάνωσης "Ελευθερώστε τη Γάζα", θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Λάρνακας (Κύπρος) με προορισμό το λιμάνι της Γάζας (Παλαιστίνη).

    Το πλοίο μεταφέρει ΜΟΝΟ ανθρωπιστική βοήθεια - τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικό υλικό - με πλήρωμα που αποτελείται από 37 μέλη-αντιπροσώπους 17 διαφορετικών εθνών: Γιατροί, δημοσιογράφοι, εθελοντές - και 5 βουλευτές από το Βέλγιο, την Ελλάδα ,την Ισπανία και την Ιταλία.

    Μοναδικός σκοπός είναι η παράδοση ανθρωπιστικού υλικού και προσφορά βοήθειας στην περιοχή που ο ΟΗΕ αλλά και πολλές ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουν ανακυρήξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

    Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση εκ μέρους ης αποστολής να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην περιοχή παρά μόνο να εφοδιάσει με το τόσο απαραίτητο υλικό την εμπόλεμη περιοχή.

    Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το πλήρωμα του πλοίου "Αρίων" και η μεγαλύτερη ανησυχία μας είναι η ασφαλής μετάβασή τους στο λιμάνι της Γάζας για να μπορέσουν να παραδώσουν την πολίτιμη ανθρωπιστική βοήθεια.

    Σας ζητούμε να παρέχετε (ως αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου) την προστασία και διασφάλιση της ζωής αλλά και της σωματικής ακεραιότητας των μελών της αποστολής!

    Σας ζητούμε να μην παρεμποδίσετε την αποστολή αυτή που μόνο στόχο έχει την ανθρωπιστική βοήθεια!

    Με την ελπίδα να εισακουστούμε όχι μόνο ως Έλληνες, αλλά και ως πολίτες ενός κόσμου που προασπίζεται τα παγκόσμια ανθρώπινα δικαιώματα.

    Blog, Twitter Account or other url:" data-toggle="tooltip" data-placement="bottom" title="Blog, Twitter Account or other url:">

    GoPetition respects your privacy.

    The Ασφαλές ταξίδι για το Αρίων! petition to Ισραηλινές Αρχές was written by Giannis and is in the category Human Rights at GoPetition.