#Politics
Target:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
Region:
Greece

Το σκάνδαλο SIEMENS αποτελεί την κορύφωση της διαφθοράς που διέπει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Αυτή τη στιγμή έχουν επιστρατευθεί όλα τα μέσα για την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ή την ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του σκανδάλου αυτού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα Κόμματα σιωπούν, τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ αποσιωπούν και οι εντεταλμένοι για τη δικαστική διερεύνηση καθυστερούν να αποφανθούν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι άτομα που ήδη έχουν κατονομασθεί στα Γερμανικά Δικαστήρια ή έχουν ομολογήσει στην Ελλάδατην εμπλοκή τους στο Σκάνδαλο κυκλοφορούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Προφανώς ετοιμάζεται η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ μέσω της προσφυγής σε Πρόωρες Εκλογές ή μέσα από άλλες διαδικασίες (...καθ' όλα νομότυπες φυσικά). Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Λέμε όχι σ' αυτή τη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ - και μόνον έτσι θα θέσουμε τέρμα σ' όλες τις συγκαλύψεις!!!

Υπάρχουν στη Χώρα υγιείς δυνάμεις που θα ήθελαν να θέσουν τέλος στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ και να επαναφέρουν ένα καθεστώς ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Καί εσύ είσαι μέρος αυτών των Δυνάμεων! Μην υποτιμάς ούτε τον εαυτό σου ούτε τη δύναμή σου !!! Αυτές οι δυνάμεις πρέπει να (αλληλο)βοηθηθούν ΣΗΜΕΡΑ - με την υπογραφή αυτής της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.

Αν το Σκάνδαλο συγκαλυφθεί - παραγραφεί με κάποια απο τις γνωστές μεθοδεύσεις του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ σύστημα θα παραμείνουν όμηροι των εκβιασμών (και χειραγωγήσεων) με τους οποίους 5 - 10 οικογένειες ελέγχουν, κυβερνούν παρασκηνιακά και νέμονται άκοπα τον πλούτο της Χώρας. Όσο μένουμε αδρανείς και παθητικοί θεατές ο ΖΟΦΟΣ που κυριαρχεί σήμερα στη Χώρα θα συνεχίσει και θα επεκτείνεται, ο ΒΟΡΒΟΡΟΣ θα γίνεται όλο και πιό δυσώδης. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι πλεόν ανυπόφορη!!!

Με την υπογραφή της Προκήρυξης αυτής διαδηλώνουμε την απόφασή μας να θέσουμε ένα τέλος στα σκοτεινά Διαπλεκόμενα Συμφέροντα και την αδιαπραγμάτευτη θέλησή μας να ξαναθέσουμε τη Χώρα σε μια τροχιά Διαφάνειας . Οι ΥΓΙΕΙΣ, πρωτοπορειακές και καινοτόμες ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ πρέπει να ενισχυθούν. Έτσι μόνο θα ανοίξει ο δρόμος για μιά ΕΛΛΑΔΑ της Ανάπτυξης και της Προόδου.

(Ακόμα και τα ίδια τα Κόμματα, τα μέλη τους, έχουν κάθε συμφέρον να σπάσουν αυτό το απόστημα που αναπτύχθηκε στο κορμί τους. Μόνον έτσι θα μπορούν να σταθούν - άν το θέλουν πραγματικά - με ειλικρίνεια απέναντι στο ΛΑΟ).

Λέμε ένα μαζικό και ηχηρό ΟΧΙ στην ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ και τη συγκάλυψη που μεθοδεύει το Κατεστημένο για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS (Ζήμενς). Λέμε ''ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!'' στο ζόφο της Διαπλοκής και της Μίζας. Λέμε: ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ !!!''

GoPetition respects your privacy.

The Σκάνδαλο SIEMENS petition to ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ was written by Vaiou Lampros and is in the category Politics at GoPetition.