#Local Government
Target:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΗΡΕΩΣ
Region:
GLOBAL
Website:
kireas.org

Την Τέταρτη 29/4 συνεδριάσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηρέως. Ανάμεσα στα θέματα για συζήτηση ηταν και η υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση της κατασκευής, βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων. Με αφορμη αυτή τη συνεδρίαση πρότεινουμε στο Δ.Σ. Κηρέως να εξετάσει (αν δεν έχει προγραμματισθεί ήδη) την ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων:

1) Φούρνοι - Πήλι (7.5 χλμ) και

2) Κρύα Βρύση-Αγκάλη (5 χλμ).

Η πρώτη διαδρομή (Φούρνοι –Πήλι) θα φέρει κοντύτερα στον υπόλοιπο δήμο, τα σχετικά απομονωμένα Νότιο-Ανατολικά Δημοτικά Διαμερίσματα (Πήλι, Βλαχιά και Σαρακήνικο). Με την προτεινόμενη διαδρομή θα συντομευθεί αυτή η απόσταση κατά 30% κάνοντας καλύτερη την πρόσβαση των διαμερισμάτων αυτών σε βασικές υπηρεσίες (όπως το Κέντρο Υγείας, η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το ΚΕΠΕ) που βρίσκονται στο Μαντούδι. Επίσης θα βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη του δήμου, ενοποιώντας τις όμορφες παραλίες (Ατάλαντου, Πηλίου, κλπ) αυτών των Δημοτικών Διαμερισμάτων με τις βορεινότερες παραλίες του δήμου ( Κρύα Βρύση, κλπ). Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαδρομή είναι μια απο τις θεαματικότερες στο δήμο, περνά μέσα από ποταμάκια και όμορφα δάση κουκουναριάς και οξιάς.

Η δεύτερη διαδρομή (Κρύα Βρύση-Αγκάλη), πέρα από του ότι θα συντόμευση την πρόσβαση των επισκεπτών της Αγκάλης στο Κέντρο Υγείας θα τονώσει και την τουριστική κίνηση και ανάπτυξη της Κρύας Βρύσης και των άλλων παραλιών.

Για τους παραπάνω λόγους με την υπογραφη μου ζητω απο το Δ.Σ. Κηρέως να εξετάσει την ασφαλτόστρωση των παρακατω αγροτικών δρόμων οπως εμφανιζονται στο σχετικό χάρτη:

1) Φούρνοι - Πήλι (7.5 χλμ) και

2) Κρύα Βρύση-Αγκάλη (5 χλμ).

GoPetition respects your privacy.

The Ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων Φούρνοι - Πήλι και Κρύα Βρύση-Αγκάλη. petition to ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΗΡΕΩΣ was written by Kireas Org and is in the category Local Government at GoPetition.