#Education
Target:
Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, Βουλευτές
Region:
Greece
Website:
apps.facebook.com

Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τέλος στην επαγγελματική αβεβαιότητα των εκατοντάδων χιλιάδων αποφοίτων. Να πούμε τέλος στην «περίπου ακαδημαϊκότητα» και τη γενικότερη δυσφήμηση των σπουδών μας που «κάποιοι» προπαγανδίζουν. Ας ενωθούμε πέραν και έξω από πολιτικούς χώρους, σκοπούς ή επιδιώξεις και ας διεκδικήσουμε αυτό που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα!

Προτείνω σε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ενεργά, να επικοινωνούν με όλους τους Βουλευτές του Νομού τους (ή έστω με αυτούς της αρεσκείας τους) και να τους εκθέτουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αίτημα των παρακάτω υπογεγραμμένων προς την Προεδρία της Δημοκρατίας, την Ελληνική Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργία για τη μετονομασία και αναβάθμιση των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ) σε Τεχνολογικά Πανεπιστήμια με σκοπό την προαγωγή της επιστήμης, της γνώσης, της μάθησης και της παιδείας στους τομείς των εφαρμοσμένων επιστημών και τεχνών, μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας.

GoPetition respects your privacy.

The Μετονομασία και αναβάθμιση των ΤΕΙ σε Τεχνολογικά Πανεπιστήμια petition to Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, Βουλευτές was written by Nikolaos Batsikouras and is in the category Education at GoPetition.